- Autor: Pelinka3
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vločky ovesné průměr | 135 |
| Vlašské ořechy | 100 |
| Cukr průměr | 23 |
| Máslo | 100 |
| Tvaroh odtučněný albert Quality | 500 |
| Smetana zakysaná 15 % tuku průměr | 150 |
| Vejce celá průměr | 160 |
Energetická hodnota celkem: 11669 kJ
Bílkoviny (g): 126,
Tuky (g): 191,
Sacharidy (g): 143,
SAFA (g): 74,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1459 kJ
Bílkoviny (g): 15.8, Tuky (g): 23.9, Sacharidy (g): 17.9, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






